Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Masina de debitare cu laser

Masini de debitare cu laser CO2 - SERIA SL

Masinile de debitare cu laser CO2 produse de General Numeric se numara printre cele mai performante si precise masini de taiere cu laser destinate procesarii materialelor plastice si a lemnului. Seria SL cuprinde masini de debitare cu laser CO2, avand curse utile de pana la 2020x3020 mm).

Batiul masinii este construit din profile de otel sudate care confera masinii o rigiditate ridicata. Batiul este detensionat si frezat plan/paralel pentru a asigura cea mai buna precizie posibila. Ghidajele liniare si axele cu surub cu bile ISEL asigura o precizie de repozitionare exceptionala. De asemenea, structura usoara a grinzii portalului din aluminiu are o masa inertiala redusa facilitand acceleratii si viteze de lucru ridicate (pana la circa 15 m/min). Actionarea masinii se realizeaza cu servomotoare si encodere rotative. Acestea asigura o functionare lina si silentioasa precum si un avans si o acceleratie ridicata.

Echipamentul CNC specializat (certificat CE) pentru debitare cu laser este proiectat si produs integral in Brasov de catre General Numeric.

Toate masinile de debitare cu laser produse de General Numeric se incadreaza in clasa 1 si sunt inchise complet pentru protectia operatorului si a persoanelor aflate in vecinatatea masinii. Conform directivelor europene, clasa 1 este singura clasa sigura de masini de prelucrare cu laser, care poate fi utilizata in afara laboratoarelor de cercetare-dezvoltare, fara echipamente suplimentare de protectie pentru operator si persoanele din apropierea masinii.

Dotari standard:

- axe capsulate cu ghidaje liniare si suruburi cu bile pe toate axele

- inchidere de protectie

- laser CO2 cu tub sigilat 100W, racire cu apa, sistem oglinzi, cap cu focalizare manuala

- sistem de aspiratie eficient

Dotari optionale:

- axa Z cu focalizare automata

- axa de rotatie

  contact: dr. ing. Alexandru Floca
Telefon: +4(0). 0730.096.345
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

TipărireEmail