Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Routere CNC

Proiectam si producem in Romania
routere CNC profesionale

Router CNC profesional fabricat in Romania - suruburi cu bile, batiu detensionat si frezat, ATC, servomotoare

  General Numeric SRL proiecteaza si produce in Romania, routere profesionale. Calitatea, precizia si fiabilitatea masinilor produse de noi sunt rezultatul experientei indelungate a specialistilor nostri in domeniul proiectarii si productiei de masini unelte si a colaborarii stranse cu ISEL Germany.

  Seriozitatea, calitatea, precizia si fiabilitatea masinilor produse de noi ne plaseaza in topul furnizorilor de solutii CNC agreati in automotive, aviatie si multe alte sectoare industriale.

   Sute de masini produse de General Numeric contribuie la realizarea obiectelor utilizate zi de zi de dumneavoastra. Obiecte precum volanul masinii dvs., airbag-ul, butoanele instrumentelor de bord, cablajele electrice, radiourile, touchscreen-ul sistemului de navigatie, reclamele luminoase, decoratiunile interioare, piese de mobilier, scultptura bisericeasca si nu numai, corpurile de iluminat, componente din anumite centrale termice, instalatii fotovoltaice dar si cockpit-ul anumitor avioane de linie sau drone civile si militare sunt doar o parte dintre produsele realizate cu ajutorul masinilor produse de noi.

     Routerele produse de noi, capabile sa lucreze in 3 pana la 5 axe se remarca prin precizie si fiabilitate ridicata. Componentele de cea mai inalta calitate transforma masina CNC de frezat intr-un echipament indispensabil pentru atelierul dvs.

  Cu ajutorul routerelor CNC produse de General Numeric poate fi prelucrata o gama larga de materiale precum lemn, plastic, aluminiu, alama, cupru si alte aliaje neferoase, sticla, marmura si granit, etc.

  Batiul routerelor CNC este construit din profile de otel sudate. Fiecare batiu in parte este detensionat de catre specialistii nostri si este frezat/rectificat plan-paralel pentru a asigura cea mai buna precizie geometrica. Masinile CNC de dimensiuni mici sunt construite sub forma unui portal cu actionare unica, pozitionata central pe axa Y.  In cazul masinilor cu axa X mai mare de 1200 mm, portalul este actionat bilateral cu doua axe  capsulate si actionate cu suruburi cu bile. Ghidajele de precizie si carucioarele cu bile (ISEL) asigura o deplasare a portalului lina si fara vibratii. Surubul cu bile amplasat central asigura de asemenea o actionare precisa a axei. Axele X si Z sunt axe liniare ISEL cu surub cu bile, capsulate complet fiind astfel protejate impotriva prafului si a spanului. Actionarea se realizeaza cu servomotoare DC si traductoare (encodere) optice. Astfel avansul poate fi de pana la 200 mm/s (12 m/min) cu acceleratii foarte ridicate.

  Motorul de frezare poate fi un motor obisnuit din gama ieftina (ISEL UFM sau KRESS, pana la 1kW/29.000rpm) sau un motor profesional de mare putere cu schimbare de scule automata si comanda in frecventa tip ISEL. Echipamentul dvs. poate fi echipat optional cu un schimbator de scule liniar sau un schimbator rotativ.

  Comanda numerica General Numeric se bazeaza pe un PC industrial modern si performant (intel quad core) si permite comanda a pana la 5 axe interpolate. PC-ul este compus doar din componente cu racire pasiva si nu contine piese mecanice in miscare. Stocarea datelor se face pe un SSD. Acesta este optimizat pentru functionare optima in timp real. Utilizand servomotoare nu exista riscul de a pierde pasi, se reduc semnificativ vibratiile iar avansul si acceleratia echipamentului este mult mai mare decat in cazul echipamentelor cu motoare pas cu pas. Tehnologia noua si performanta utilizata asigura fiabilitatea echipamentului si reducerea semnificativa a timpului de fabricatie.

  Softul de comanda ofera numeroase facilitati si o reprezentare grafica deosebita a prelucrarii. Acesta functioneaza sub sistemul de operare Linux care ofera o stabilitate ridicata si caracteristici de functionare in timp real excelente. Masinile se livreaza impreuna cu un software CAD.CAM pentru 2.5 axe, excelent pentru atelierele de productie publicitara, fabricantii de mobilier, usi, etc . Contra cost, softul poate fi upgradat la variante de 3 axe CAM sau CAD/CAM artistic cu modelare 3D inclusiv cu functii de "sculptura digitala". Masinile sunt compatibile cu majoritatea programelor CAM cum ar fi: Aspire(Vectric), VCarvePro(Vectric), ArtCAM (Delcam), SolidCAM, EdgeCAM, Esprit, VisualMill si Visual Art (MecSoft), Type3, IsyCAM, Euclid, si multe alte programe gratuite si comerciale.

Aplicatii:

 • gravura si frezare in 2.5, 3, 4 si 5 axe
 • materiale prelucrate:
  • plastic
  • lemn
  • rasini
  • aluminiu
  • cupru, bronz, alama
  • polistiren si alte materiale spumate
  • marmura & granit
  • grafit
  • textolit
  • fibra de sticla
  • cauciuc
 • aplicatii speciale:
  • lipire / dozare
  • sudura
  • sudura si taiere cu ultrasunete
  • scanare 3d cu palpator
  • scanare 3d cu laser
  • vopsire
  • etc.

Routere - freze CNC:

Seria LC-light - routere CNC cu batiu din profile de aluminiu si motoare pas cu pas - routere cnc ieftine

Seria LC - routere CNC de dimensiuni medii produse in Romania

Seria LC-PRO - routere CNC de mari dimensiuni produse in Romania

Seria PRO-5 - routere in 5 axe produse in Romania

Seria FB2 - sistem mecanic de axe liniare carteziene pentru integrare in linii de productie si hobby

Seria ICP - masini tip tabletop cu motoare pas cu pas produse in Germania

Seria ICV - masini tip tabletop profesionale cu servomotoare

Seria Euromod - masini cu portal fix si masa mobila produse in Germania

Seria Overhead - masini cu portal mobil si masa fixa produse in Germania

Seria FlatCom S - masini cu portal mobil, masa fixa si motoare pas cu pas produse in Germania

Seria FlatCom M - masini cu portal mobil, masa fixa si servomotoare produse in Germania

Seria FlatCom L - cele mai mari masini CNC produse de ISEL Germania

Seria FlatCom XL - cele mai rigide si performante masini CNC produse de ISEL Germania

 

router CNC 1x1 m cu masa din profil aluminiu cu canale T si schimbare automata de scule ATC fabricat in Romania

LC0707 - ATC - inchidere - conform CE

router CNC 3 axe, 2x3 m cu masa din profil aluminiu si masa vacuum si schimbare automata de scule, fabricat in Romania

LC-PRO ATC, inchidere, vacuum, conform CE

router cnc 3 axe, 2x3 m cu masa vacuum fabricat in Romania

LC-PRO 2032 - fara ATC, vacuum

router cnc 5 axe general numeric - fabricat in Romania

PRO-5  router CNC 5 axe, 1700x2200x800 mm, ATC rotativ

 

contact: dr. ing. Alexandru Floca
Telefon: +40(730)096.345
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

TipărireEmail