Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460
Software

Software CAD/CAM specializat pentru debitare

Solutie software dedicata pentru debitari cu oxigaz, plasma, laser si jet de apa. Fiecare masina CNC de debitare livrata de General Numeric este livrata impreuna cu o licenta de FastCAM Professional. Acest software permite asezarea automata, optimizata a reperelor pe coala de material care urmeaza a fi debitat, inclusiv taieturi cu latura comuna, genereaza intrari in material si ofera toate datele necesare pentru ofertare cum ar fi: lungime traseu debitat, numar de strapungeri si timp total de lucru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Software CAD/CAM artistic

Solutii software CAD/CAM intuitive, inovative si economice pentru prelucrari CNC. Solutii ideale pentru lucrari artistice pe CNC, routere CNC, industria publicitara, industria mobilei, prelucrari 3D, sculpturi, dar si piese tehnice mai putin complexe....

Aspire
Solutie software profesionala pentru modelare si masinare (CAD/CAM) 3D artistica tip bazorelief, digitalizare imagini, grafica publicitara, programare CNC in 3 si 4 axe. Solutie ideala pentru artisti, sculptori, producatori de mobilier, industria publicitara.

VCarvePro
Solutie software pentru desenare si masinare (CAD/CAM) 2.5D, digitalizare imagini, gravura, v-carving, decupare - debitare, conturare, frezare buzunare in 2.5 axe. Solutie ideala pentru industria publicitara, producatorii de mobilier, etc.

Cut3D
Solutie CAM pentru masinare in 3 axe. Masinare bazoreliefuri, modele 3D generate in diverse programe, modele 3D scanate.

Cut2D
Solutie CAM pentru masinare in 2.5 axe. Masinare pe contur si gravuri simple dupa desene 2D generate in alte software-uri de tip Corel, Autocad, etc.

PhotoVCarve
Solutie CAD/CAM pentru gravura imagini dupa poze.

TipărireEmail